Başkan Saygılı, Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Kutladı

Kategori Duyurular, Haberler

Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saygılı mesajında, “Ülkelerin büyüklüğü bireylere verdiği önemle ölçülür ve en büyük yatırım da çocukların geleceğine yapılan yatırımdır.  Doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve bütün insanlık için çabalayan bireyler yetiştirmek, en öncelikli uğraşımız olmalıdır.  Bir toplumun geleceği, öğrenciler için eğitim-öğretim sürecini en nitelikli şekilde planlamakla güçlenebilir.” Dedi.

Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak eğitim ve gençliğe büyük önem verdiklerini belirten Saygılı, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Türkiye’si, sizin ellerinizde şekillenecektir. Üzerinize aldığınız bu yüce sorumluluğun bilinciyle hareket edip derslerinize daha çok çalışarak Büyük Türkiye idealini gerçekleştireceğinize inanıyorum. Sizlere güveniyor, atacağınız her olumlu adımda yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılının, ülkemiz için başarı ve mutluluklar getirmesi temennisiyle öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum.