BİRLİK, ÜYELERİNE HAYVAN YEMLİĞİ DAĞITTI !

Kategori Haberler, Projeler

DSC_6706DSC_6719DSC_6791

Osmaniye Küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin yemlik ihtiyaç istek ve taleplerini dinleyen Başkan SAYGILI, yetiştiricilerin yaptığımız araştırma ve incelemelerde gerçekten de yemlikle ilgili ihtiyaç sıkıntısı olduğunu belirledik dedi. Bununla ilgili çalışma başlatan Başkan SAYGILI küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin taleplerine cevap verdi.

Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak üyelerimize %100 Hibeli Küçük Baş Hayvan Yemliği Projesini Faaliyete Geçirdik. Başkan Mustafa SAYGILI 1300 üyemizin tamamına birlik bütçesinden küçükbaş hayvan yemliği dağıtacağız dedi.

İlk etap Kadirli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bahçesinde 50 kişiye yemlik dağıtım töreni düzenlendi. Törene Birlik Başkanı Mustafa SAYGILI, İl Müdürü İbrahim SAĞLAM, Kadirli İlçe Müdürü Fatin Rüştü ÖZESER ve üyelerimiz katıldı.

Başkan Mustafa SAYGILI, Yemlikler 2,50 x 50 ebatlarında, Uzun Ömürlü Kullanışlı Paslanmaz Galvanizli Saçtan Olması En Büyük Özelliğidir dedi.