Saygılı “Türk Milleti Dimdik Ayaktadır”

Kategori Duyurular, Genel, Haberler

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, Bingöl’de Şehit olan Osmaniye’li Astsubay Mustafa Sefa Gök için taziye mesajı yayınladı.
Bingöl Adaklı’da teröristlerle girilen çatışmada Şehit olan hem şehrimiz Jandarma Astsubay Mustafa Sefa Gök’ün şehit haberiyle yıkıldığını dile getiren Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı Vatanımızın her Bölgesinde vatan evlatlarımıza yapılan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırılar Türk Milletinin sabrını taşırmış ve derin yasa boğmuştur.” dedi.
Saygılı yaptığı açıklama, “Türk Milleti dimdik ayaktadır haklı bir infial ve öfke içindedir. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve Osmaniye’mize başsağlığı diliyorum. Şunu herkes çok iyi bilmeli Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır.” Dedi.