2016 YILI ANAÇ KOYUN KEÇİ DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMAYA BAŞLANDI.

Kategori Desteklemeler, Duyurular, Genel, Haberler

Osmaniye’de 2016 yılına ait anaç koyun ve keçi destekleme ödemesinin yapılmaya başlandığını bildirildi.
Osmaniye Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından gönderilen, 2016 yılı anaç koyun ve keçi desteklemesinin yetiştiricilerin hesablara  yatırılmaya başlandığını , 738 koyun ve keçi yetiştiricisine toplam 1 milyon 679 bin 425 TL ödeme yapılacağınısöyledi.
Saygılı, şunları kaydetti:

Koyun ve keçi yetiştiricisi 738 kişiye toplam 1 milyon 679 bin 425 TL’lik ödemeyi üyelerimizin ziraat bankası hesaplarına yapılacağını T.C. kimlik numarasının sonu 0-2 olanlara 26 Mayıs Cuma günü, T.C. kimlik numarasının sonu 4-6 olanlara 02 Haziran Cuma günü, T.C. kimlik numarasının sonu 8 olanlara ise 09 Haziran Cuma günü saat 18:00 itibariyle banka hesaplarına aktarılacaktır.. İlimizdeki hayvan yetiştiricilerini birliğimize kaydederek, bakanlık desteklemelerinden faydalanmalarını sağlıyoruz. Üreticilerimiz desteklemelerden oldukça memnun. Bilindiği gibi hayvancılık sektörü çok dinamik bir sektördür. Hayvancılığın desteklenmesi, teşvik edilmesi bakımından da önemli. ” Yetiştiricilerimize hayırlı olması temennilerimle bol üretim ve kazançlar dilerim.

IMG-20151124-WA0000-1024x768