2017 Yılı Halk Elinde Hayvan Islahı Projesi Destekleme Ödemeleri Yapıldı.

Kategori Genel

Osmaniye’de Halk Elinde Hayvan Islahı Kapsamında uygulanan İvesi Koyunu Kıl Keçisi ve İvesi ırkı Islah Projesinde 2017 yılı destekleme ödemeleri yetiştiricilerin Ziraat Bankası hesaplarına ödendi. Birlik Başkanı Mustafa Saygılı 2017 yılında projedeki 126 yetiştiriciye destekleme ödemesi toplam 1.640,730 TL yapıldı. Osmaniye İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hayvan genetik kaynakları yerinde koruma ve geliştirme desteklemeleri hakkında uygulama esasları tebliği kapsamında ilimizde uygulanan Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi, İvesi Koyun, Akkaraman Koyunu ve Kıl Keçisi Irkı Alt Projeleri, Birliğimiz tarafından başarı ile yürütülmektedir. Yetiştiriciler ödemelerini Ziraat Bankası hesaplarından alabileceklerdir. Biz birlik olarak yetiştiricilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Osmaniye’de uygulanan projelerde her türlü desteğini esirgemeyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bürokratlarına teşekkür ediyoruz.” Dedi.