ANAÇ KOYUN KEÇİ DESTEK LİSTELERİ ASKIDA

Kategori Genel

Osmaniye İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI , yaptığı açıklamada; ‘’Merkez ve ilçelerde 2017 Yılı Anaç Koyun Keçi Desteklemesinden faydalanmak üzere müracaatta bulunan birlik üyesi yetiştiricilerimizin 2017  Yılı Anaç Koyun Keçi Destekleme ödemesine ait askı listeleri 12.03.2018 Pazartesi gününden itibaren 10 gün süre ile hem birlik ilan panosunda hem de İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinde askıya çıkarılmıştır. Birlik üyelerimizin Anaç koyun Keçi Destekleme ödemelerine ait askı listelerini kontrol ederek askı listelerinde eksiklik bulunması halinde 23.03.2018 tarihine kadar bağlı bulundukları İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerekir.Bu vesile ile bizden her türlü desteğini esirgemeyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet Eşref FAKIBABA’ya ve tüm Bakanlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.