BAŞKAN SAYGILI: “KURALLARA UYMA NOKTASINDA ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ”

Kategori Duyurular, Genel, Haberler

Osmaniye’de vaka sayılarının artmasıyla ilgili Osmaniye İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, “Kurallara uyma noktasında çok daha dikkatli olmalıyız” dedi.
 Osmaniye İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, pandemi kurallara uyulması için Osmaniyeli vatandaşlara çağrıda bulundu. Osmaniye son bir haftada vaka sayılarında gözle görülür bir artış yaşadı.

Başkan Saygılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“2020 yılının şubat ayından bu yana içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birçok hata, ne yazık ki yapıldı. Şimdi ise bu hataları tekrar etmememiz gerekiyor. Bu noktada hemşehrilerimizden ricam, Osmaniye’yi bir an önce haritada mavi renge kavuşturmak adına maske, mesafe ve hijyen kurallarına önem verilmesidir. İçinde bulunduğumuz dönemde; esnafımızın, sağlık çalışanlarının, öğrencilerin ve kendimizin sağlığı, geleceği adına kurallara uyma noktasında çok daha dikkatli olmalıyız.”