Başkan Saygılı Yeni Yılı Kutladı Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, bir yılın bitişinin yeni bir yılın başlangıcı ve umutların canlandığı bir zaman olduğunu belirtti. Saygılı, 2020’e girilecek dakikalarda aydınlık günler dilenmesi, yaşanan sıkıntıları sadece kayıp olarak görmeden, gelecekte nelerin yapılması veya yapılmaması gerektiği üzerinde anlaşılmasını temenni etti. Sosyal, siyasal ve hiçbir sınıf ayrımına girmeden hep birlikte el ele tutuşarak, ortak aklın oluşmasına katkıda bulunulması gerektiğini kaydeden Saygılı, “Bu sorumluluğun sonucunda daha onurlu ve insanlarımızın mutlu, gelecekten umutlu olduğu günlere kavuşmamızı, değişim seferberliğinin bir sevgi yumağı gibi bizleri sarmalamasını, sağlıklı, huzurlu ve aydınlık bir 2020 diliyorum” ifadesini kullandı.

Kategori Genel, Haberler