Başkan Saygılı’dan Anlamlı Mesaj Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Birlik Başkanı Saygılı mesajında “İlk emri oku! Olan bir dinin mensupları, cehalete savaş açan bir peygamberin ümmeti olarak, fethettiği her toprakta ilim irfan yuvaları kuran bir ecdadın torunları olarak, bir milletin tek kurtuluşunun eğitim öğretim olduğunu savunan bir millet oluğumuzu belirterek,” Bunu gerçekleştirecek öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutlar nice güzel günler dileriz. Birlik olarak öğretmenlerimizin sonuna kadar yanındayız. Biliyoruz ki bir milletin en büyük düşmanının cehalet, cehaletin düşmanının da cefakâr ve vefakâr öğretmenlerimizdir.” ifadesini kullandı.

Kategori Genel, Haberler