BİRLİK BAŞKANI MUSTAFA SAYGILI BAKANLIĞI ANLAMLI ZİYARETTE BULUNDU.

Kategori Duyurular, Genel, Haberler, Projeler

Osmaniye İli damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcilerini makamlarında ziyaret ederek Hayvancılık sorunları ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Ayrıca Osmaniye Milletvekilini makamında ziyaret ederek 1 adet plaket hediye takdim etti. Birlik Başkanı Mustafa SAYGILI “Gıda Tarim ve Hayvancılık Bakanlığı TAGEM Genel Müdür yardımcısı Necati Tulgar beyi, Gıda tarim ve hayvancılık Bakanlığı TAGEMde ilgili daire başkanı Dr.Ali AYAR beyi,makamlarında ziyaret ederek hayvancilik, Çobancılık,soybis projesi, projeler vb. hakkında sohbet etme fırsatı buldum.Güzel sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Osmaniye Milletvekili Sayın Mücahit DURMUSOGLU beyi TBMM de ziyaret ederek hayvancilik projeleri hakkında konuştuk. TUDKiYEB Genel Başkanımızi makamında ziyaret ettim.Kendisine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bakanlığımız Tagem Genel Müdürü Nevzat BIRISIK beyi ziyaret ederek yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını Diledim. Projeler hakkında konuştuk.ilgilerinden dolayı Sayın Genel mudurume teşekkür ederim” dedi.