Birlik Başkanı SAYGILI, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kategori Genel

Osmaniye  Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI, küçükbaş hayvancılık ve  yapılan faaliyetler hakkında Kadirlili küçükbaş besicilere Kadirli Ticaret Borsası toplantı salonunda brifing verdi.

Kadirli Ticaret Borsası Toplantı Salonunda 300 üyenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda bugüne kadar yapılan faaliyetleri anlatan Saygılı”Osmaniye’de Soy Kütüğü ve Ön Soy Kütüğü çalışması başlayacak. Soy Kütüğü birliğimizce yürütülecek.Birliğimiz olarak bu çalışmaları asli görevimiz olarak görüyoruz.Soy ve Ön Soy Kütüğü ıslah çalışmasıyla hayvancılık alanında önemli bir yol katedeceğiz.Şunu belirtmekte fayda görüyorum, kırmızı et açığını küçükbaş hayvancılıkla giderebiliriz” dedi.

Saygılı, ”Bu çalışmaları takip etmesi için birliğimize bir ziraat mühendisi zooteknist görevlendireceğiz” diyen Saygılı, yoğun katılım sağladıkları için Başkan ve üyelerine, bizlere her türlü desteği veren Sayın Bakanımıza ve Bakanlık yetkililerine teşekkür ederim, dedi.