Birlik Başkanı SAYGILI, Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

Kategori Genel

Osmaniye İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti.

Başkan SAYGILI, Diyarbakır’da  Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ve Ak Ocaklar genel Başkanı aynı zamanda Tokat Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Yiğit ile bir araya geldi.

Diyarbakır Valiliğini ziyaretinin ardından Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile bir araya gelen SAYGILI, ”Sayın Bakan Yardımcımız ile bir araya geldik.Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik.Kendilerini Osmaniye’ye de beklediğimizi ifade ettik.Kendisine bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Şunu burdan bir kere daha ifade etmek istiyorum. Osmaniye ve birliğimiz adına çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.