Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada; aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımızın, ailenin temel direği olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Saygılı; tüm babaların babalar gününü kutladı. Başkan Saygılı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi ve şefkati evlatlarından hiçbir zaman esirgememiş ve bu yüzden evlatları tarafından daima örnek alınmışlardır. Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Babalara minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan ‘Babalar Gününde, Aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali olan tüm babaların babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim” dedi.

Kategori Genel, Haberler