Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinden Üyelerine Kart Dağıtımı

Kategori Genel

Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, yem ve  mazot alımında kullanabileceği 5 ay sıfır faizli Anadolu Bank tarım kart dağıtımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osmaniye İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI, ”Birliğimiz olarak banka ile görüşüp mutabakata vardık. Üyelerimizin yem ve mazot kullanabileceği 5  ay sıfır faizli Anadolu Bank tarım kart dağıtımı yapmaya başladık. Üyelerimiz özellikle kış aylarında yoğun hayvan yem alımı yapıyorlar. Amacımız üyelerimizin işlerini daha da kolaylaştırmak ve yem maliyetlerini uygun hale getirmek.Bu kolaylıktan tüm üyelerimizin faydalanabilmesi için çalışmalarımızı çok hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz.En kısa zamanda tüm üyelerimizi bu tarım karttan faydalandıracağız. Dedi.”