Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı 15 Temmuz Destanı’nın 3. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kategori Genel, Haberler

Başkan Saygılı 15 Temmuz’un asırlar boyu dilden dile anlatılacak bir kahramanlık destanı olduğunu ifade etti.
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“Bayrak, Vatan, Devlet ve inancı uğruna şehadete koşarak giden bir milletin ferdi olmaktan dolayı ne kadar gurur duysak ne kadar şükretsek azdır. Bu büyük millet, kutsal kabul ettiği değerlere ne zaman bir el uzansa o eli kırmayı bilmiş ve kahramanlık destanı yazmıştır. Bu ruh bize ecdat emanetidir. 15 Temmuz’da da devletin içine sızmış FETÖ mensuplarının hain kalkışması yine milletimizin birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi karşısında başarısız oldu. Kazanan millet oldu, Türkiye oldu.
Darbe teşebbüsüne direnirken şehadete erişen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz gecesi yaşanılanları yaşatmasın. Rabbim, bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanmasını nasip eylesin.” Dedi.