Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı Yeni Yılı Kutladı.

Kategori Genel

Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı.
Saygılı yayınladığı mesajda, “Mutluluk ve hüzünleri bir arada yaşadığımız bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yılda ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyorum. Tüm insanların mutlu ve başarılı olmasını, sağlık ve esenlikler içerisinde yaşamasını diliyorum. Birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu, insanların geleceklerine daha sıkı sarıldığı, umudun ve özlemin güçlenerek birleştiği bir yıl olsun.
Her yeni yıl, iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir. Mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu 2019 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi dileği ile Osmaniye’li hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, saygılar sunuyorum.”