Osmaniye Damızlık koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne Anlamlı Ziyaret

Kategori Genel

Mehmetçik Vakfı Adana İl Temsilciliği Osmaniye koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti.Geçmişten bugüne şehit ailelerine yaptıkları yardımlarla adından sıkça söz ettiren Birlik Başkanı Mustafa SAYGILI’ya Mehmetçik Vakfı Adana İl Temsilciliği tarafından plaket verildi.

Yapılan ziyaretten ve verilen plaketten dolayı onur duyduğunu söyleyen Mustafa SAYGILI ”Osmaniye Damızlık koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak Mehmetçik Vakfı temsilcileri bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Geçekten güzel ve önemli bir görevi üstleniyorlar.Bu anlamlı ziyaretten dolayı gazi ve şehit aileleri adına kendilerine teşekkür ederim. Verilen bu plaketi gururla ve onurla saklayacağım.Birlik olarak her zaman devletimiz ve ordumuzun yanındayız.Allah askerlerimizin ve polislerimizin yardımcısı olsun.” dedi.