OSMANİYE İLİ DAMIZLIK KOYUN – KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL İLANI

Kategori Duyurular, Genel, Haberler

Birliğimizin Olağanüstü  Genel Kurul Toplantısı 12.02.2019 Salı günü saat 10:00’da Yunus Emre Mah. İskender Türkmen Cad. Yeni Otogar Yanı MERKEZ / OSMANİYE adresinde bulunan Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Anadolu Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Çoğunluk sağlanmadığı takdir de aynı gündemle 2. Toplantı 25.02.2019 Pazartesi Günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ:

1. Açılış ve Yoklama
  2. Divan Heyeti seçimi
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  4. Gündem maddelerinin Divan başkanı tarafından okunması, gündeme madde ilavesi varsa görüşülmesi ve oylanması.
  5. Açılış Konuşması ve Misafir Konuşmaları
  6. 2018 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması ve ibrası
  7. 2018 Yılı Denetleme Kurulu raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması ve ibrası
  8. 2018 Yılına ait Bilanço ve Gelir-Gider Tablosunun okunması, görüşülmesi ve ibrası
  9. 2019-2020 Yılı Tahmini Bütçenin okunması,görüşülmesi ve oylanması,
  10. İl Birliğine Gelir Temini amacı ile ;