OSMANİYE İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BİRLİĞİ OLARAK MİRAÇ KANDİLİNDE SÜT DAĞITIMI YAPILDI

Kategori Duyurular, Genel, Haberler

Birliğimiz olIMG-20151124-WA0000-1024x768süt dağıtımarak ve Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün katkılarıyla Osmaniye Büyük (Envar-ül Hamit) cami içerisinde kurulan stantlarda vatandaşlara 1500 paket süt dağıtımında bulunduk. Birlik Başkanı Mustafa SAYGILI sözlerinde “Tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlamak amacıyla süt dağıtımı etkinliğinde düzenledik.Bu vesileyle ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Tüm İslam aleminin Miraç kandilini kutluyorum” dedi.