OSMANİYEDE SOY KÜTÜĞÜ UYGULAMASI BAŞLAYACAK

Kategori Duyurular, Haberler

Osmaniye İli Damızlık koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa SAYGILI Osmaniye de Koyun Keçilerde Soy Kütüğü Çalışması başlatacaklarını söyledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının toplantı salonunda Gıda Tarım Hayvancılık Genel Müdürü Osman UZAN, Genel Müdür Yardımcıları Burhan DEMİROK ve Salih ÇELİK, Daire Başkanı Bekir Ankaralı ve Osmaniye İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı :Mustafa SAYGILI, sorumlu Müdür ve Teknik Elemanlar katıldı.Toplantıda konunun uzmanı olan Teknik Personel ve Bakanlık Bürokotları sunum yaptı.Soy Kütüğünün bütün yönleriyle toplantıda ele alındı.Birlik Başkanı SAYGILI,keçilerde Soy kütüğü çalışmasını .Osmaniye de en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyleyerek, Osmaniye ilimize, küçükbaş hayvan yetiştiricilerine hayırlı olmasını diliyorum dedi.Bizler yetiştiricilere bu konuda gereken desteği vereceklerini söyledi.Osmaniye de soy kütüğü uygulamasını başarılı sonuçlar getirileceğini sözlerine ekledi.