Saygılı, Açıklanan Fiyatın Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum

Kategori Duyurular, Genel, Haberler

Osmaniye Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı Osmaniye Belediyesi başkanlığında kurulan komisyonda alınan Kurbanlık fiyatları ile ilgili kurbanlık fiyatlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Saygılı, Herkesin merakla beklediği kurbanlık fiyatları birçok kişinin beklediği fiyat ortalaması doğrultusunda komisyon tarafından karara bağlandı Bu kararın hem üreticiye hem de vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gönül isterdi ki fiyatlar daha aşağılarda olsun ancak; yem fiyatları ve üretim maliyeti gerçekten yüksek. Bu sebeple herkesin memnun olacağı bir rakamın ortaya çıkmış olması bizleri sevindirdi. Vatandaşlarımız bu Kurban Bayramında Koyun ve Keçi’yi kg. fiyatı 17 ile 20 lira arasında tosun fiyatı ise kg 17-19 lira satın alabilecekler. İfadelerini kullandı.